O nama / Uvjeti korištenja

Prihvaćanje uvjeta korištenja
Ova internet stranica, kao i njene poddomene, te prateći tiskani materijali (u daljnjem tekstu „stranica“) u vlasništvu su tvrtke upisane na trgovačkom Sudu u Splitu:
ZVIR d.o.o
Vrh Sela 125
20235 Zaton Veliki
OIB: 40908890381
MBS 090029628
Voditelj poslova Ana Pijević
Zvir d.o.o. nastupa kao agencija i kao organizator izleta.
Sadržaji koji nisu u vlasništvu tvrtke, koriste se uz odobrenje njihova autora/vlasnika, te će na zahtjev autora/vlasnika biti povučeni sa promotivnih materijala.

Svi izleti koje nudimo i koji su predstavljeni na našoj stranici te ostalim materijalama, su pod službenim nadzorom

TURISTIČKE ISPEKCIJE MINISTARSTVA TURIZMA ZAGREB

Trg Republike 8, Zagreb

Pojedini sadržaji koji nisu dio posredničkih usluga tvrtke ZVIR D.O.O. se na stranici nalaze isključivo kao oglasni materijal u kojem tvrtka ZVIR D.O.O. ne posreduje te su svi podaci i kontakti pod kontrolom i odgovornošću vlasnika usluge.

Temeljem članka 6, stavak 3 o pružanju usluga o turizmu (N.N. 130/17) omogućavamo podnošenje prigovora na e-mail adresu dubrovnikpartyboat@gmail.com i obavezujemo se da ćemo u roku 15 dana odgovoriti.

Korisnicima smo dostupni od 0/24 na tel. : 00385916005125

Stranica prenosi dobrovoljno dobivene podatke od poslovnih partnera, tj. vlasnika pojedinih turističkih usluga, oglašivača te za iste ne snosi nikakvu materijalnu ni krivičnu odgovornost ukoliko dobivene informacije nisu točne, ili su nelegalne, ili se na bilo koji način protive zakonu. Vlasnik stranice se u potpunosti odriče svake odgovornosti ukoliko se korištenjem domene www.dubrovnikpartyboat.com (i njezinih pripadajućih poddomena), kao i tiskanog kataloga prouzročila bilo kakva šteta korisniku i/ili trećoj strani, a u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja unutar promotivnih materijala agencije.Ova stranica namijenjena je korisnicima za osobno i nekomercijalno korištenje. Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod, a posebno fotografije kao i bilo koje druge materijale koji se objavljuju na ovoj stranici bez izričite suglasnosti njezinih vlasnika ili oglašivača.

ZVIR D.O.O. se obvezuje poduzeti sve razumne mjere glede pružanja točnih i kvalitetnih informacija, te ne odgovara u slučaju netočnih podataka od strane poslovnih partnera glede njihovih usluga predstavljenih na promotivnim materijalima. Poslovni partner, tj. pružatelj pojedine usluge na stranici je vlasnik ili ovlašteni predstavnik vlasnika oglašene turističke usluge, te kao takav posjeduje svu potrebnu dokumentaciju za bavljenje svojim poslom. Poslovni partner, tj. pružatelj pojedine usluge na stranici je dužan pužiti točne i istinite informacije glede svojih usluga te jamči za njihovu sigurnost, kvalitetu i legalnost. Sve eventualne promjene dužan je pravovremeno javiti vlasniku stranice.

U slučaju da korisnik stranice krši Opće uvjete oglašavanja i Pravila korištenja, te na bilo koji način nanosi štetu vlasniku stranice ili drugim oglašivačima zadržavamo pravo istog ukloniti sa stranice bez daljnjih objašnjenja i bez obveza prema istom. Isto tako možemo zahtjevati naknadu za nastalu štetu i financijski gubitak.

Cijene usluge objavljene su u EUR-ima i kunama. Agencija zadržava pravo promjene objavljenih cijena. Putnicima koji su uplatili akontaciju za određenu rezervaciju, u slučaju otkazivanja agencija neće vratiti. Ukoliko na rezerviran izlet, dođe manje osoba nego što je najavljeno putem iste rezervacije, izlet će se naplatiti po dogovorenoj cijeni, a ukoliko dođe više osoba nego što je naznačeno na dokumentima (voucheru), pružatelj usluga ima pravo uskratiti uslugu nenajavljenim putnicima ili prihvatiti sve putnike uz nadoplatu nenajavljenih putnika na licu mjesta. U tom slučaju stranica ne uvažava nikakve primjedbe gosta na kvalitetu rezervirane usluge.

Sve rezervacije se ostvaruju elektroničkim putem ispunjavajući za to predviđeni formular dostupan na www.dubrovnikpartyboat.com , ili u poslovnicama agencije Zvir do.o. Prilikom uredno izvršene rezervacije gost potvrđuje da je upoznat s ovim Općim uvjetima pružanja usluge, te da ih u cijelosti prihvaća. Na taj način sve što je navedeno u ovim Općim uvjetima postaje pravna obveza za gosta i za ZVIR D.O.O. agenciju.

Gost je dužan dati istinite podatke koji se od njega traže prilikom rezervacije te za istinitost istih ZVIR D.O.O. ne preuzima odgovornost. Za rezervaciju izleta i ostalih aktivnosti potrebno je napraviti rezervaciju putem maila ili agenciji, potom ZVIR D.O.O. izdaje potvrdu o rezervaciji usluge (voucher) s detaljima rezervacije putem e-maila ili izdaje račun u agenciji. U slučaju otkaza rezervacije, iznos predujma je nepovratan.

Ukoliko nastupe okolnosti koje se ne mogu predvidjeti, izbjeći ili otkloniti (atmosferske prilike) ZVIR D.O.O. zadržava pravo promjene ili otkaza rezervirane usluge. Ukoliko dođe do promjene na rezervaciji, ZVIR D.O.O. se obavezuje da će gostu naći isti ili slični izlet, po istoj ili približnoj cijeni.

Zadržavamo pravo promjena navedenih uvjeta oglašavanja i pravila korištenja kao i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave, a u cilju rasta kvalitete stranice www.dubrovnikpartyboat.com

Za sve informacije glede ovih uvjeta i pravila kontaktirajte na putem emaila
dubrovnikpartyboat@gmail.com
Best regards,
Lina
Dubrovnik Party Boat Team
http://dubrovnikpartyboat.com/